15 apr. 2011

BAKPULVER, BIKARBONAT

Finns även bok i ämnet
Bakpulver, bikarbonat, har använts mycket genom historien eftersom det har en uppbasande effekt och på så sätt kan motverka försurning i kroppen. Försurning uppstår när vi andas högt i bröstet och inte får ut överskott av koldioxid, om vi stressar mycket samt från dålig kost med mycket socker och vete.
Tillskott med bikarbonat kan motverka tumörbildning i halsen, tarmarna, i det rektala området och det är dessutom både billigt och naturligt. Cancerceller växer främst i syrefattiga och sura miljöer, och kroppen kan inte behålla en bra syrenivå i en syrefattig miljö.
Eftersom cancerceller lever på socker och drar till sig socker, så kan man blanda bikarbonat med lönnsirap, för att det skall dras direkt till tumörens celler och på så sätt gå direkt på problemet.
Blanda 3 delar ekologisk lönnsirap med 1 del bakpulver och rör ihop det på mycket svag värme under 5-10 minuter. Ta sedan 3 tsk per dag i 1 till 2 månader för att motverka försurningen. Glöm inte att det är viktigt att ALDRIG avsluta behandlingar inom den konventionella sjukvården och att det är viktigt att se detta som ett komplement till det som din läkare kan erbjuda.

Källa: NaturalNews

Inga kommentarer: